Recipes
Cherry Salad Daiquiri
Mirco Guizzardi
Freccia Bar, Piumazzo, Modena
” Il Balsamico, Oro Nero di Modena”, Artioli 1899
Delicious Modenese Habits” Sandwich
Daniele Reponi, Modena
” Il Balsamico, Oro Nero di Modena”, Artioli 1899
Mirella’s Strawberries
Proposal of an ancient producer family
INGREDIENTS: Strawberries, sugar, Traditional Balsamic Vinegar
Modena Risotto
chef William Lenzotti
Ristorante Salone dei Cocchieri, Sassuolo, Modena
“ Il Balsamico, Oro Nero di Modena”, Artioli 1899
Modenese Negroni
Mirco Guizzardi
Freccia Bar, Piumazzo, Modena
” Il Balsamico, Oro Nero di Modena”, Artioli 1899
Modenese White Cow Tartare
Chef Francesco Ricciardi e Chef Fabio Minelli
“Officina della Senape” restaurant, Modena
“Il Balsamico, Oro Nero di Modena”, Artioli 1899
Octopus with potatoes and Traditional Balsamic Vinegar of Modena PDO
chef Alice Colombari
Modena
“ Il Balsamico, Oro Nero di Modena”, Artioli 1899
Pork liver with Tropea onion and Traditional Balsamic
chef Rina Mattioli
ristorante “La Nunziadeina a Santa Maria fuori le Mura”, Nonantola (MO)
“ Il Balsamico, Oro Nero di Modena”, Artioli 1899
Shrimps & Polenta
chef Anthony Rametta
Scarlet Pearl Casino&Resort, Mississippi – USA
“Il Balsamico, Oro Nero di Modena”, Artioli 1899
Spinach and ricotta Tortelloni
chef Stefano Brandoli
Gruppo8, Modena
“ Il Balsamico, Oro Nero di Modena”, Artioli 1899Toscano’s starter
chef Alessandro Privilegi
“Il Toscano” Restaurant, Douglaston, New York, USA
“Il Balsamico, Oro Nero di Modena”, Artioli 1899